Hallo i luken - quiz

Hver virkedag frem til jul møter vi UiB-kolleger som er desemberbursdagsbarn. Klarer du å løse gåtene disse presenterer, har også du sjanse til å få en ekstra julegave denne måneden.

Navn: Thomas Eeg
Stilling: Førsteamanuensis ved Det juridiske fakultet
Alder: Fyller 44 år i dag

Hva ønsker du deg til jul?
–  Jeg har en sterk mistanke om at jeg får noe jeg ønsker meg veldig, og det er partoutkort på Stadion til meg og min sønn. Vi har ytret felles ønske i år. Egentlig er det vanskelig å komme på noe når man har bursdag rett før jul, man rekker ikke å tenke ut gaveønsker til begge anledninger. Dessuten har jeg det travelt nå, med en utredning jeg jobber med på oppdrag fra departementet. Så du kan vel si at et godt ønske er å bli ferdig med den før julen setter inn. Da får jeg tid til å slappe av med familien.

Hva har du på nattbordet?
– Der har jeg et par bøker om yoga og meditasjon. De inneholder mange praktiske øvelser mot ryggplager. Men de får stort sett ligge i fred. Ellers har jeg desembernummeret av Le Monde Diplomatique.

Hva har du i vesken?
–  I vesken har jeg en dansk og en svensk utredning om samme saksfelt som jeg holder på med, dessuten et par fagbøker innenfor feltet. I tillegg har jeg julegavekort som jeg akkurat var i sentrum og hentet.

Hva har du i julekalenderen?
–  Jeg har ikke julekalender selv, men mine to barn har. Jeg må innrømme at det er fruen som har vært flinkest til å finne frem til små gaver å putte i kalenderen, men den er i alle fall fylt med små ting som for eksempel tøyleker. Sønnen vår på 13 får ofte noe til å bruke på skolen, mens datteren vår på fire får mer leker. Men enkelte dager får de det samme.

Quiz
Klarer du å løse ordgåten på bildet av Eeg? Stokk om på bokstavene og finn ordet vi har hentet fra svarene hans. Hver virkedag serverer nye personer en ny gåte, og vil du være med på trekningen om fem flaxlodd, samler du opp svarene og sender dem til oss hver fredag innen kl. 16.00. Da er det gode muligheter for at du blir ukevinner. Fredag 21. desember vil de med flest riktige svar i hele kalenderquizen konkurrere om fem flaxlodd til. Vår adresse er: nettavisen@uib.no

 

Se også
Luke 17
Luke 18

 

Powered by Labrador CMS