Hallo i luken-quiz

Hver virkedag frem til jul møter vi UiB-kolleger som er desemberbursdagsbarn. Klarer du å løse gåtene disse presenterer, har også du en sjanse til å få en ekstra julegave denne måneden.

Navn: Dagrun Teigen Knag

Stilling: Konsulent på lønnskontoret

Alder: Fylte 40 år 13. desember

 

Hva ønsker du deg til jul?
–        Jeg har jo egentlig alt jeg trenger, men jeg ønsker meg Maya-bestikk og julepynt. Både hjemmelaget og kjøpt pynt er velkommen. I tillegg ønsker jeg meg Statistisk årbok for kuriositeten sin del.

Hva har du på nattbordet?
–        Nattbordet deler jeg med mannen min, så vi har litt liten plass. Men der ligger i alle fall Pondus og en bunke med interiørblader. Vi har også en vekkerklokke der.

Hva har du i vesken?
–        I vesken har jeg et par hansker, bussrute, diverse penner, mobiltelefon, nøkkelknippe, uåpnet notisbok, papirlommetørkle, en liten sjokolade og to billetter til Nøtteknekkeren.

Hva har du i julekalenderen?
–        Jeg har en sjokoladekalender som jeg har tatt med meg til kontoret for å få ha den i fred. Men jeg deler med henne jeg deler kontor med. Barna mine har sjokoladekalender, og de har fått to hver, som kompensasjon for at de ikke får kalender med pakker.

Quiz
Klarer du å løse ordgåten på bildet av Teigen Knag? Stokk om på bokstavene og finn ordet vi har hentet fra svarene hennes. Hver virkedag serverer nye personer en ny gåte, og vil du være med på trekningen om fem flaxlodd, samler du opp svarene og sender dem til oss hver fredag innen kl. 16.00. Da er det godt mulig du blir ukevinner. Fredag 21. desember vil de med flest riktige svar i hele kalenderquizen konkurrere om fem flaxlodd til. Vår adresse er: nettavisen@uib.no

Powered by Labrador CMS